Jurnal

Pentru mine acest domeniu este mai mult decât o pasiune, iar aceasta nu se rezumă doar la evenimente de nuntă sau botez.

Videografia este un domeniu extrem de complex. Se pot surprinde o multitudine de fapte, sunete, evenimente, locuri, oameni, animale, natură și tot ce există pe lumea asta.

Redarea unui video de prezentare, a unei povești din viața unor oameni obișnuiți, tradițiile unei națiuni sau scurtmetraje sunt doar câteva exemple din câte poate avea videografia.

Filmarea și editarea materialelor presupun un întreg proces de lucru în care mă implic nu doar emoțional ci și cu mare perseverență.

Videografia înseamna pentru mine cercetare și învățare continuă și încerc astfel să redau tot ce este frumos, să imortalizez momente importante ale vieții.

Ce este așa intrigant pentru mine? Faptul ca a filma o nuntă sau botez e o provocare imensa.

De ce?

În primul rând pentru că în mare parte intri într-un grup de oameni necunoscuți și trebuie să te integrezi imediat în peisaj.

Doi, pentru că totul se desfășoară “realtime”.

Nu putem trage mai multe duble.

Nu putem să mai surprindem o lacrimă sau o emoție dacă am ratat momentul.

Dacă filmarea și editarea unui clip, reclamă, documentar sau film presupun o activitate controlată unde sunt implicati foarte mulți oameni fiecare cu specializarea lui, la nuntă totul este o inspirație de moment.

Asta pe mine mă face să trăiesc nunțile la cote maxime de provocare.