Fotograful Marian Sterea

Fotograful MARIAN STEREA

Ce face un videograf in miezul sezonului de nunti? Filmeaza si altceva decat nunti!

Asa am acceptat provocarea fotografului Marian Sterea de a face un film. 

Am zis hai acum! Lucru ce drept vorbind rar se intampla. Ca videograf, intru intr-o stare continua de agitatie si nu mai ies din cotidianul verii aglomerate de nunti.

Jovial si carismatic, Marian ne-a delectat toata ziua cu glume si povestiri haioase. Dar rezultatul este unul cat se poate de serios.

Ne-am jucat cu lumini si recunosc ca mi-as dori sa revin in studioul lui de la Constanta. Ai foarte multe posibilitati de creatie, lumini, umbre, recuzita si cred ca daca as fi stat cateva zile tot nu ma saturam.

Am simtit in interviul dat ca Marian este un om deosebit, sensibil si emotiv, contrar asteptarilor noastre. Apreciaza oamenii din jur, mai ales pe cei ce i-au calauzit calea si care l-au indrumat pe acest drum.

Iubeste viata, cantecul si animalele. Mai presus de toate are o slabiciune pentru cai, animale care-l linistesc si cu care empatizeaza foarte repede.

Despre profesionalismul lui in domeniul fotografiei cred ca nu are nici un sens sa mai spun ceva si nici nu sunt in masura. Eu mi-am dorit sa-l cunosc mai bine ca om si sa culeg din experientele lui ceea ce se potriveste mie.