Laura & Adrian

Locatie
Delta Royal, Esplanada Parc
Data
2019
Categorie
Video Nunta

Să zic câteva vorbe despre Laura și Adrian…p’fiu, câte sunt de spus. Sunt ruși-lipoveni, cred că e cel mai important lucru și se iubesc nespus de mult.

Nunta lipovenească a debutat cu cununia religioasă în primăvara anului 2019. Pentru lipoveni legământul religios este cel mai oficial act. Motiv pentru care filmul nunții lor începe într-o manieră tradițională, plină de emoție și culoare. Personal, mi-a fost destul de greu să editez materialele, deoarece am o legătură mai stransă cu mirii și familia acestora , iar părțile emoționante au fost și pentru mine.

În toamna anului 2019 se anunță o mare “nebunie” de nuntă. Cununia civilă a fost prezentată de Mihai Morar, vedeta TV de la Antena 1 și Radio ZU, o prezență foarte haioasă, iar gazdă au fost cei de la Delta Royal, o destinație de vis de pe malul lacului Reazim. Aproape că ne prindea noaptea acolo în dansuri lipovenești și atmosferă de sărbătoare. Tot în aceași zi a fost și petrecerea la Esplanada Parc. E mult de povestit, vă spun doar atât: dansuri, roboti, lasere, artificii, muzică live Trupa Feelings, confetii, shot-uri aduse de Shoteria, de care evident nu am scăpat netratat.

Photo : Marian Sterea
Band: Trupa Feelings si Pima din Sarichioi