Play Video

Andreea & Alex

Locatie
Palatul Stirbey, Bucuresti
Data
Mai, 2016
Categorie
Video Nunta

Nunta lor de poveste.

Alex este un artist in adevaratul sens al cuvantului, este pictor si pasionat de palarii. Andreea, delicata si tandra, il completeaza armonios pe iubitul ei sot. Nunta s-a desfasurat la Palatul Stirbei si pentru ca aveau o pasiune comuna pentru cai, inca din copilarie, au ales sa vina cu trasura.

Dupa filmarea eveniumentului ideea editarii mi-a venit cand, intr-o seara de octombrie le citeam o poveste frumoasa gemenilor mei ca sa adoarma, o poveste despre printi si printese. Am coborat la studio si am lucrat pana in zori, iar rezultatul este aici.

Un film plin de pasiune, de frumos, in mijlocul naturii, reteta perfecta pentru o nunta ca-n povesti.

Locatie: Palatul Stirbey

Cand am inceput cautarile de servicii foto si video pentru nunta noastra, eram fixata pe fotografi, gandindu-ma ca partea de video nu este la fel de importanta ca cea de foto. De cum i-am intalnit pe baieti am simtit un vibe bun si felul in care vorbeau despre munca si ideile lor m-a facut sa fiu entuziasmata pentru ce va urma. Nu are sens sa spun ca rezultatul colaborarii noastre este pur si simplu wow. Pasiunea si dedicatia pe care o arata in tot ceea ce fac se simt din plin si reusesc sa transmita niste emotii fantastice. Nu reusesc sa ma uit la clipul nuntii fara sa plang desi au trecut doi ani de atunci, iar cel de botez nu este mai prejos. Ma bucur nespus ca am ajuns sa cunosc niste oameni asa frumosi si talentati, pe care azi imi place sa ii numesc prieteni.
Andreea si Alex